Blom fluit wedstrijd tegen FC Emmen

Kevinblom
Kevinblom

Kevin Blom is de scheidsrechter bij het Eredivisie-duel van Ajax met FC Emmen. Hij wordt geassisteerd door Dave Goossens en Mark Strijker.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Sander van der Eijk is de VAR. Ajax heeft tegen FC Emmen genoeg aan een punt om de schaal in ontvangst te gaan mogen nemen. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint zondag om 14:30 uur.

De Drentse tegenstander is overigens aan een bijzondere opmars bezig. Emmen pakte in de laatste maanden een flink aantal punten en staat momenteel 'boven de streep'.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Gerelateerde artikelen

Martinez1280

In beeld | Terug op het trainingsveld

Na twee dagen rust keerde de selectie woensdagochtend terug op het trainingsveld. De komende dagen werkt de ploeg van Erik ten Hag toe naar de slotfase van de Eredivisie. Zondag kan de 35e landstitel in de clubhistorie worden binnengehaald. Ajax heeft over vier wedstrijden nog één punt nodig om het kampioenschap officieel te maken.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Klaassengoal1 (1)

De openingstreffers van 'Mr. 1-0' Davy Klaassen

Davy Klaassen heeft niet voor niets de bijnaam 'Mr. 1-0' gekregen. Dit seizoen maakte de middenvelder al negen keer de openingstreffer, over alle competities gerekend. In deze video komen ze allemaal langs.

Tags

  • #Klaassen

Socials

Mazraoui14

De bijzondere reis van Mazraoui richting de Club van 100

Noussair Mazraoui voegde zich dankzij een invalbeurt tegen AZ bij de 'Club van 100'. De reis van de rechtsachter richting die mooie mijlpaal is bijzonder. Mazraoui richtte zich meerdere malen knap op na (fysieke) tegenspoed.

Tags

  • #Mazraoui

Socials