In beeld | Terug op het trainingsveld

Martinez1280
Martinez1280

Na twee dagen rust keerde de selectie woensdagochtend terug op het trainingsveld. De komende dagen werkt de ploeg van Erik ten Hag toe naar de slotfase van de Eredivisie. Zondag kan de 35e landstitel in de clubhistorie worden binnengehaald. Ajax heeft over vier wedstrijden nog één punt nodig om het kampioenschap officieel te maken.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Dat kan zondag dus al gebeuren in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Maar trainer Ten Hag had na de wedstrijd tegen AZ (2-0) al één duidelijke boodschap. "We moeten nog één stap nemen. Het zal niet makkelijk worden. We zullen weer volle bak moeten geven. We willen een feest maken van onze titel. Dat zal alles van deze ploeg vergen."

De trainingssessie begon met een ontspannen balletje overtrappen en een warming-up.

Onder toeziend oog van zowel Edwin van der Sar als Marc Overmars werd er verder onder andere op het doel afgerond en ontbrak ook een positiespelletje niet. 

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Gerelateerde artikelen

Doelpuntdemeer1

Top 25 Goals | Prachtige doelpunten in De Meer

Op 28 april is het precies 25 jaar geleden dat Ajax zijn laatste wedstrijd in De Meer speelde. Het was een afscheid in stijl: een ruim gewonnen kampioenswedstrijd tegen Willem II (5-1). Hierbij de 25 mooiste goals gemaakt in De Meer.

Tags

  • #DeMeer

Socials

Mazraoui14

De bijzondere reis van Mazraoui richting de Club van 100

Noussair Mazraoui voegde zich dankzij een invalbeurt tegen AZ bij de 'Club van 100'. De reis van de rechtsachter richting die mooie mijlpaal is bijzonder. Mazraoui richtte zich meerdere malen knap op na (fysieke) tegenspoed.

Tags

  • #Mazraoui

Socials

Feestjebuiten

Afterparty | Een klein feestje op het dek

Na de winst op AZ en daarmee het officieus binnenhalen van de landstitel werd er een klein feestje gevierd op het parkeerdek met de fans. Totdat Erik ten Hag en Edwin van der Sar de supporters moesten vertellen dat het genoeg was. Bedankt voor het begrip en jullie support!

Tags

  • #AJAAZ

Socials