Brobbey verkozen tot Talent van de Maand oktober

Brobbey Talent Header 1280
Brobbey Talent Header 1280

Brian Brobbey is door ESPN uitgeroepen tot Talent van de Maand oktober in de Eredivisie. De spits ontving de prijs vrijdag op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Brobbey

Socials

De spits van Ajax was in de maand oktober vijf keer trefzeker in de Eredivisie. Op bezoek bij FC Volendam (2-4) maakte Brobbey er één. Thuis tegen Excelsior (7-1) en tijdens het uitduel met RKC (1-4) vond hij tweemaal het net. 

Het is de tweede keer dit seizoen dat Brobbey deze prijs ontvangt. Eerder werd de Ajacied ook al verkozen tot Talent van de Maand augustus.

Gerelateerde artikelen

Berghuis Juichende 1280

Goal of the Month | Faberski, Brobbey, Hato, Spitse en Berghuis

In oktober schoten verschillende Ajacieden prachtig raak. Maar wat vond jij nou de mooiste goal? Staat het doelpunt van Steven Berghuis bij RKC bij jou op nummer één of genoot jij meer van de treffer van Jorrel Hato tegen Napoli in de UEFA Youth League? Het is weer tijd voor de Goal of the Month. Deze rubriek is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM

Socials

Brob 1280

Brobbey verkozen tot Talent van de Maand

Brian Brobbey is door ESPN uitgeroepen tot Talent van de Maand augustus in de Eredivisie. De spits kreeg de prijs vrijdag uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Brobbey

Socials