Brobbey verkozen tot Talent van de Maand

Brob 1280
Brob 1280

Brian Brobbey is door ESPN uitgeroepen tot Talent van de Maand augustus in de Eredivisie. De spits kreeg de prijs vrijdag uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Brobbey

Socials

De twintigjarige Ajacied was in de maand augustus goed voor twee doelpunten en twee assists. Brobbey was trefzeker tegen Fortuna Sittard (2-3) en maakte Ajax' tweede tijdens de 0-2-overwinning bij FC Utrecht.

Gerelateerde artikelen

Pasveer 880

Pasveer: 'Het is een goede reactie na zaterdag'

Brian Brobbey en Remko Pasveer stonden na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-3) voor de camera. Beide Ajacieden zagen een sterke tweede helft en waren tevreden met het resultaat.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Brobbey Interview 1280

Brobbey: 'Het was tijd om naar huis te gaan'

Brian Brobbey tekende vrijdag met veel plezier zijn nieuwe contract voor vijf jaar. Daarmee sluit hij een moeilijke periode in Duitsland definitief af. "Ik maakte weinig minuten bij RB Leipzig. Ik ben de mensen dankbaar dat ze mij terug hebben laten gaan naar Ajax."

Tags

  • #Brobbey

Socials

Brob 880

Tevreden Brobbey is terug in 'zijn' Amsterdam

Brian Brobbey mag zich sinds vrijdag weer officieel Ajacied noemen. De twintigjarige aanvaller tekende, met een grote glimlach, zijn contract en sloot direct aan bij de groep in Oostenrijk.

Tags

  • #Brobbey

Socials