Brob 1280
Brob 1280

Brian Brobbey is door ESPN uitgeroepen tot Talent van de Maand augustus in de Eredivisie. De spits kreeg de prijs vrijdag uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

• #Brobbey

De twintigjarige Ajacied was in de maand augustus goed voor twee doelpunten en twee assists. Brobbey was trefzeker tegen Fortuna Sittard (2-3) en maakte Ajax' tweede tijdens de 0-2-overwinning bij FC Utrecht.

• #Brobbey

Pasveer 880

Pasveer: 'Het is een goede reactie na zaterdag'

Brian Brobbey en Remko Pasveer stonden na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-3) voor de camera. Beide Ajacieden zagen een sterke tweede helft en waren tevreden met het resultaat.