Felix Brych fluit kraker tegen Liverpool

Copyright Proshots 5484640
Copyright Proshots 5484640

Felix Brych is de scheidsrechter van het duel van Ajax met Liverpool in de UEFA Champions League. Hij wordt woensdagavond bijgestaan door zijn assistenten Mark Borsch en Stefan Lupp.

Tags

  • #AJALIV

Socials

Brych is een oude bekende van Ajax. Hij floot vorig seizoen de uitwedstrijd in de poulefase van de Champions League tegen Lille en was het jaar daarvoor leidsman bij Ajax - Tottenham Hotspur. 

De VAR is woensdagavond Christian Dingert. Ajax - Liverpool begint om 21:00 uur in de Johan Cruijff Arena.

Tags

  • #AJALIV

Socials

Gerelateerde artikelen

Blind Header

Blind in Ajax Podcast: 'Hiervoor wil je bij Ajax spelen'

In de derde aflevering van de Ajax Podcast is Daley Blind te gast. Met presentator David the Host en sidekick plus oud-teamgenoot Eyong Enoh praat hij over zijn doorbraak, social media en de spannende en mooie periode die er voor Ajax in het verschiet ligt.

Tags

  • #AjaxPodcast
  • #Blind

Socials

Kudusgoal2020 1280

Zo eindigde Ajax - sc Heerenveen in seizoen 2020/2021

Ajax speelt woensdag in de Johan Cruijff ArenA tegen sc Heerenveen. Bij een overwinning is de ploeg van Erik ten Hag landskampioen. Vorig jaar stond dit duel al aan het begin van het seizoen op het programma. In een leeg stadion, vanwege de coronamaatregelen, won Ajax eenvoudig van de Friezen: 5-1.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Onanathumb

Onana nog altijd gelukkig bij Ajax: 'Dit hier is mijn thuis'

Andre Onana is nog steeds helemaal op zijn plek bij Ajax. Dat een transfer uitbleef was verrassend, maar de doelman is trots op zijn huidige rol in de selectie. Een gesprek over zelfvertrouwen, het leven onder de lat en de steun van de supporters.

Tags

  • #Onana

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl