Businessdrukker Official Supplier van Ajax

Businessdrukker2
Businessdrukker2

AFC Ajax en Businessdrukker hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Businessdrukker is de komende drie seizoenen Official Supplier van Ajax. Businessdrukker gaat voor Ajax het exclusieve papieren drukwerk verzorgen en tevens op het vlak van exposure & hospitality aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. 

Tags

  • #Business

Socials

Rob Peeters, Commercieel Manager Businessdrukker: "Met ons sublabel Voetbaldrukker zijn we reeds succesvol actief in het Betaald Voetbal in Nederland, ik ben er trots op dat we Ajax toevoegen aan ons groeiende partnerportfolio. Via Ajax verwachten we met onder andere led-boarding te kunnen werken aan de verdere groei van onze naambekendheid. En natuurlijk is ons product zelf de beste promotie; we laten graag ons werk zien aan de fans maar zeker ook  aan de zakelijke relaties en het netwerk van Ajax.”

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "Het aandeel van digitale middelen in onze communicatie zal verder groeien de komende jaren. Maar er zal altijd een rol blijven voor drukwerk en papier. En áls we dit dan inzetten, moet het onderscheidend en van topkwaliteit zijn. Met Businessdrukker zijn we van die kwaliteit gegarandeerd.”   

Gerelateerde artikelen

Staanheader

STAAN en Ajax sluiten partnership

STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat hun belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik (blijven) maken van de diensten van STAAN.

Tags

  • #Business

Socials

Opendag

Ajax Open Dag 2021 afgelast

De Ajax Open Dag gaat dit jaar, in verband met de situatie rondom corona, niet door. Om het nieuwe seizoen toch met elkaar af te kunnen trappen worden andere activiteiten georganiseerd. Op 5 & 6 augustus vinden als alternatief de Ajaxdroomdagen plaats.

Tags

  • #OpenDag

Socials