Ajax Open Dag 2021 afgelast

Opendag
Opendag

De Ajax Open Dag gaat dit jaar, in verband met de situatie rondom corona, niet door. Om het nieuwe seizoen toch met elkaar af te kunnen trappen worden andere activiteiten georganiseerd. Op 5 & 6 augustus vinden als alternatief de Ajaxdroomdagen plaats.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Tijdens de Ajaxdroomdagen kunnen kinderen een actieve tour door de Johan Cruijff ArenA beleven. Hierin doorloop je langs het veld de verschillende fases van jeugdopleiding, tot het maken van je debuutgoal. Daarnaast wordt er op 4 augustus, voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – Leeds,  een voorbeschouwing met divers entertainment gestreamd. Houd voor meer informatie over deze evenementen de Ajax-kanalen in de gaten.

Klik hier voor meer informatie of om tickets voor de Ajaxdroomdagen te bestellen.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassengoal1 (1)

Oefenduel Ajax – Leeds met beperkt publiek

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Zo treffen we op woensdag 4 augustus om 20:15 uur Leeds voor een vriendschappelijk duel in de Johan Cruijff ArenA. Er worden 25.000 kaarten in de verkoop gebracht.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Berghuisinarena

Clip | Welkom Steven Berghuis

Steven Berghuis werd maandag gepresenteerd in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk zijn eerste stappen in zijn nieuwe thuis: 'Dapp're strijders maken dapp're keuzes'.

Tags

  • #Berghuis

Socials