Content creators veroveren de Toekomst: 'Ik ben naar Johan Cruijff vernoemd'

Rond de lancering van EA Sports FC 24 kwamen zestig van de beste content creators ter wereld naar de Toekomst. Onder meer Luva de Pedreiro, OussiFooty en Castro lieten hun skills zien. We hebben hun Ajax-kennis getest en lieten ze typische Nederlandse delicatessen proeven. Ook Ajax-legende Rafael van der Vaart was aanwezig om de influencers kritisch te bekijken en tips te geven.

Tags

  • #FC24

Socials

Gerelateerde artikelen

Fc24ratingsreveal1920 2

FC 24 Ratings Reveal | Welke stats horen bij wie?

Met FC 24, de gloednieuwe videogame van EA Sports, voor de deur zijn de nieuwe ratings voor alle Ajax-spelers bekend. Steven Bergwijn, Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Jay Gorter gaan onder leiding van host Aviv Levy de strijd met elkaar aan en raden welke stats bij welke speler horen in de FC 24 Ratings Reveal.

Tags

  • #FC24

Socials

230928 FC24 SITE

Ajax Vrouwen voor het eerst in FC 24: 'Vroeger maakte ik mezelf na'

Voor het eerst zitten de Ajax Vrouwen in het voetbalspel FC 24, het voormalige 'FIFA' van EA Sports. We togen naar de Toekomst om de spellen uit te delen aan de Ajax Vrouwen. "Dit gaat mijn neefje wel spelen. Ik kan dit zelf niet zo goed. Maar dat je met de club in dit spel zit is wel heel bijzonder."

Tags

  • #FC24

Socials

Ajaxvrouwenxfc24

Ajax Vrouwen eerste club van Nederland in voetbalgame FC24

De vrouwen van Ajax krijgen een plek in de wereldwijde voetbalgame EA Sports FC24 (voorheen FIFA23). Het is voor het eerst de vrouwentak van een Nederlandse club in het spel zit. De game wordt wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld. De nieuwste versie van de game komt 22 september uit.

Tags

  • #FC24

Socials