FC 24 Ratings Reveal | Welke stats horen bij wie?

Met FC 24, de gloednieuwe videogame van EA Sports, voor de deur zijn de nieuwe ratings voor alle Ajax-spelers bekend. Steven Bergwijn, Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Jay Gorter gaan onder leiding van host Aviv Levy de strijd met elkaar aan en raden welke stats bij welke speler horen in de FC 24 Ratings Reveal.

Tags

  • #FC24

Socials

Gerelateerde artikelen

STILL RULLI ITEM

Rulli: 'Ik denk dat we gezegend zijn met deze fans'

Gero Rulli beleefde een dramatische start van het seizoen. In het eerste Eredivisie-weekend raakte de Argentijnse doelman zwaar geblesseerd aan zijn schouder. Tijdens het trainingskamp afgelopen zomer spraken we uitgebreid met de Ajax-keeper over zijn eerste maanden in Amsterdam, de wereldtitel en uiteraard maté.

Tags

  • #Rulli

Socials

Akpominterview1920

Akpom: 'Ik ben helemaal klaar voor de hervatting van het seizoen'

De eerste weken van Chuba Akpom als Ajacied zitten erop. De nummer 10 van Ajax maakte in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht en hoopt nog vaak het heilige wit-rood-wit te dragen. "Ik wil spelen en iedereen laten zien wat ik kan."

Tags

  • #Akpom

Socials

Muurschildering1920 2

Muurschildering Ajax-legends in Johan Cruijff ArenA onthuld

Piet Keizer, Marco van Basten, Patrick Kluivert en Matthijs de Ligt pronken sinds kort in de Johan Cruijff ArenA op een muurschildering gemaakt door kunstenaar en street artist George Adegite. In een item van Inside Ajax nam Aviv Levy een kijkje bij de onthulling.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials