Contractverlenging en verhuur Victor Jensen

Jensen 1420
Jensen 1420

Ajax heeft met Victor Jensen overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. Het contract van de 22-jarige aanvallende middenvelder, dat liep tot en met 30 juni 2023, is met één jaar verlengd tot medio 2024. Daarnaast is Ajax met Rosenborg BK overeengekomen dat Jensen tot 31 december 2022 op huurbasis voor de Noorse club uitkomt.

Tags

  • #Jensen

Socials

Jensen werd op 8 februari 2000 geboren in Kopenhagen. De speler kwam in 2017 van het Deense FC Kopenhagen naar de jeugdopleiding van Ajax. Op 12 december 2020 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax tijdens het thuisduel met PEC Zwolle (4-0).

In de tweede helft van het seizoen 2020/2021 kwam Jensen op huurbasis uit voor FC Nordsjaelland. Na zijn terugkeer bij Ajax sloot hij aan bij de selectie van Ajax 1. Tot nu toe kwam Jensen drie keer in actie voor de hoofdmacht.

Daarnaast kwam de Deens jeugdinternational veelvuldig in actie voor Jong Ajax. Hij speelde tot nu toe zestig wedstrijden voor de beloften, waarin hij veertien keer tot scoren kwam. In 2018 werd hij met dat team kampioen van de Eerste Divisie.

Tags

  • #Jensen

Socials

Gerelateerde artikelen

Daramy Thumb 880

Highlights oefenduel Ajax - Heracles

De besloten oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo is maandag winnend afgesloten door Ajax. Dankzij doelpunten van Mohammed Kudus (2x), Danilo, Victor Jensen en Kenneth Taylor werd het op sportcomplex de Toekomst 5-1.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Taylorjensenajapec

Taylor en Jensen debuteren: 'Mooi moment voor ons'

De tweede helft van Ajax - PEC Zwolle kreeg een bijzonder tintje door het debuut van twee Ajacieden. Kenneth Taylor en Victor Jensen kijken met trots terug op hun eerste minuten als speler in Ajax 1.

Tags

  • #AJAPEC

Socials