Jorrel Hato verlengt contract

Hato1920
Hato1920

Ajax en Jorrel Hato hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige centrale verdediger loopt tot en met 30 juni 2028. Zijn oude contract liep tot medio 2025.

Tags

  • #Hato

Socials

Hato speelde sinds de zomer van 2018 in de jeugdopleiding van Ajax, toen hij overkwam uit de jeugd van Sparta Rotterdam. Op 11 januari 2023 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de KNVB Beker-wedstrijd FC Den Bosch - Ajax: 0-2

De international kwam tot nu toe 52 keer in actie voor de hoofdmacht van Ajax en scoorde daarin één keer.

AJAX Verlenging Hato Launch 1080X1080 2

Gerelateerde artikelen

Hato Interview 1920

Hato: 'Bij Ajax blijven is goed voor mij'

Jorrel Hato heeft dinsdag een nieuw contract getekend bij Ajax. De verdediger is trots op zichzelf en twijfelde geen moment over een langer verblijf in Amsterdam. "Keuze om te blijven was niet moeilijk."

Tags

  • #Hato

Socials

Hato Header Verhaal 1920

'Hato's totaalplaatje klopt: stoïcijns, technisch én fysiek'

Dolf Roks zag als hoofd jeugdopleiding van Sparta Jorrel Hato arriveren bij de Rotterdammers in 2015. Sinds 2021 is hij jeugdtrainer bij Ajax, de club waar Hato zijn profdebuut maakte. Roks vindt het niet gek dat de verdediger zo snel, zo goed is. "Hij wist op jonge leeftijd al wat er van hem verwacht werd."

Tags

  • #Hato

Socials

Heitinga Hato Nouri 1920

Abdelhak Nouri Trofee voor Jorrel Hato

Jorrel Hato is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2022/2023. De zeventienjarige verdediger volgt Charlie Setford op. Hato nam de Abdelhak Nouri Trofee maandag in ontvangst op sportcomplex de Toekomst bij de schalenavond.

Tags

  • #Hato
  • #ForTheFuture

Socials