Contractverlenging voor Remko Pasveer

Pasveer Header 1280
Pasveer Header 1280

Ajax en Remko Pasveer hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De verbintenis van de doelman is met één jaar verlengd en loopt tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Pasveer

Socials

Pasveer (Enschede, 8 november 1983) begon zijn carrière bij FC Twente, waarna hij onder meer bij Heracles Almelo, PSV en Vitesse onder de lat stond. Op 23 april 2021 maakte hij transfervrij de overstap van Vitesse naar Ajax. In Amsterdam tekende hij destijds voor twee seizoenen.

De tweevoudig international maakte op 7 augustus 2021 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax, in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV: 0-4. Hij keepte tot nu toe vijftig officiële wedstrijden voor Ajax 1 en werd in het seizoen 2021/2022 landskampioen met de club.

Gerelateerde artikelen

Pasveer

Pasveer verlengt met een jaar: 'Denk dat ik wel belangrijk kan zijn voor Ajax'

Remko Pasveer blijft minimaal nog voor een jaar verbonden aan Ajax. De goalie zette een handtekening onder een contract tot medio 2024. "Ik heb nog steeds plezier in het spelletje en met name hier bij Ajax. Dat is de hoofdreden dat ik mijn contract heb verlengd. Ik wil dit zo lang mogelijk blijven doen."

Tags

  • #Pasveer

Socials

Pasveer Video 1280

Top 5 Reddingen | Remko Pasveer

'You shall not Pasveer'. Op 8 november 2022 viert onze goalie, Remko Pasveer, zijn 39e verjaardag. De sluitpost verdedigde tot dusver in 46 officiële duels het Ajax-doel en veroverde één landstitel met de Amsterdammers. Ter ere van zijn verjaardag hebben we vijf mooie reddingen van de ervaren Ajacied op een rijtje gezet.

Tags

  • #Pasveer

Socials