Contractverlenging Rensch: ‘Drie keer tekenen in drie jaar is heel bijzonder’

Devyne Rensch heeft zijn contract bij Ajax, dat liep tot en met 30 juni 2023, met twee jaar verlengd. De verdediger is dit seizoen doorgebroken in het eerste elftal en blij met zijn nieuwe contract. "Ik kan niet wachten om het samen met iedereen te vieren op het veld."

Tags

  • #Rensch2025

Socials

Hoewel Rensch 'pas' afgelopen november zijn debuut maakte in Ajax 1, paste hij zich direct naadloos aan qua niveau. Net zoals zijn kompaan in de verdediging, Jurriën Timber. "Dat komt ook door onze teamgenoten", vindt Rensch. "Ze zorgen ervoor dat wij ons goed voelen in het team. Daardoor kunnen we met vertrouwen spelen."

Volgens de achttienjarige verdediger verandert ook het nieuwe contract zijn status niet binnen het team. "Nee hoor. Ik blijf dezelfde Devyne. Dezelfde jongen als altijd. Het is alleen wel heel bijzonder dat ik drie keer mag tekenen in drie jaar tijd."

Directeur voetbalzaken Marc Overmars sprak rond de contractondertekening lovende woorden over de verdediger. "Hij zei dat-ie trots was op wat ik heb laten zien in bijvoorbeeld de UEFA Europa League. Hij vond dat ik me goed heb ontwikkeld. Daarom wilde hij mij graag belonen."

Rensch ligt nu vast tot en met 30 juni 2025. Met zijn handtekening toont hij automatisch zijn liefde voor de club. "Ik ben al mijn hele leven fan van Ajax. Ik wil nog meer prijzen pakken met dit team en mooi voetbal spelen."

Tags

  • #Rensch2025

Socials

Gerelateerde artikelen

Renschhartje1280

Devyne Rensch verlengt contract

Ajax en Devyne Rensch hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de verdediger loopt tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Rensch2025

Socials

Renschstill

Rensch geniet van opmars: 'Best snel gegaan, ja'

Devyne Rensch is met zijn achttien jaar de benjamin van de A-selectie van Ajax. De verdediger maakte in november vorig jaar zijn officiële debuut voor het eerste elftal, en staat inmiddels al op tien duels voor de ploeg van Erik ten Hag.

Tags

  • #Rensch

Socials

SITE Thumb Youorme Rensch Jtimber (1)

You Or Me? | Rensch & J. Timber | Wie krijgt de meeste aandacht van vrouwen?

Hoe goed kennen de Ajacieden zichzelf en hun medespelers? In 'You Or Me' krijgen duo's veertien vragen voorgelegd waarbij twee antwoorden mogelijk zijn: kiezen ze zichzelf of toch hun teamgenoot? Als de spelers hetzelfde bordje omhooghouden levert dat een punt op. In deze aflevering: Devyne Rensch en Jurriën Timber.

Tags

  • #Rensch
  • #Timber

Socials