Devyne Rensch verlengt contract

Renschhartje1280
Renschhartje1280

Ajax en Devyne Rensch hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de verdediger loopt tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Rensch2025

Socials

Rensch (Lelystad, 18 januari 2003) speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van Ajax. De international van Jong Oranje maakte op 28 november 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd FC Emmen – Ajax: 0-5. Tot nu toe speelde hij bij Ajax 27 officiële wedstrijden in de hoofdmacht en scoorde daarin drie keer. Het afgelopen seizoen werd Rensch met Ajax landskampioen en won tevens de KNVB Beker. 

Marc Overmars, directeur voetbalzaken: "Het gaat pijlsnel met Devyne. Vorig jaar rond deze tijd won hij hier de Abdelhak Nouri Trofee als grootste talent van de jeugdopleiding en nu heeft hij als volwaardig lid van de A-selectie de dubbel gewonnen met Ajax 1."

"Elke zomer krijgen jonge talenten tijdens de voorbereiding de kans bij Erik ten Hag. Devyne heeft die kans gepakt. Hij heeft vervolgens aangetoond mee te kunnen komen, maar het moeilijkste begint nu. Dat is de volgende stap maken. Hij moet sterker en nog beter worden, dat weet hij. Wij hebben heel veel vertrouwen in hem, vandaar dit nieuwe contract."

Tags

  • #Rensch2025

Socials

Gerelateerde artikelen

Renschtroffee1280

Devyne Rensch winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee

Devyne Rensch is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2019/2020. De verdediger is daarmee de opvolger van Naci Ünüvar. Rensch nam de Abdelhak Nouri Trofee woensdagmiddag in ontvangst.

Tags

  • #Rensch

Socials