Contractverlenging Silvano Vos

Vos1920
Vos1920

Ajax en Silvano Vos hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige middenvelder gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2023 en loopt tot en met 30 juni 2028. Het oude contract van Vos liep tot medio 2024.

Tags

  • #Vos

Socials

Vos werd op 16 maart 2005 geboren in Amsterdam en doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte op 9 april 2023 zijn debuut in Ajax 1 tijdens de wedstrijd Ajax – Fortuna Sittard: 4-0.

Tot nu toe speelde Vos drie wedstrijden voor de hoofdmacht. Vos zal per direct aansluiten bij de selectie van Ajax 1. Daarnaast kwam de jeugdinternational het afgelopen seizoen 31 wedstrijden uit voor Jong Ajax, waarin hij vier doelpunten maakte.

Gerelateerde artikelen

Vosstill

Vos: 'Ik ben volwassener geworden in mijn gedrag en in mijn spel'

Rondom de UEFA Youth League-wedstrijd tegen Sporting CP volgden we Silvano Vos. De zeventienjarige middenvelder maakt dit seizoen een uitstekende ontwikkeling door en is zeer ambitieus. "Ik heb een knop omgezet en begon heel hard te werken. Het gaat de goede kant op."

Tags

  • #UYL
  • #Vos

Socials

Silvano Vos 880

Silvano Vos stelt zich voor: 'Gravenberch is mijn grote voorbeeld'

Ajax O18 komt dit seizoen weer uit in de prestigieuze UEFA Youth League, het jeugdige equivalent van de UEFA Champions League. In aanloop naar het thuisduel met Besiktas van dinsdagmiddag stelt één van de talenten zichzelf voor. In deze aflevering: de zestienjarige Silvano Vos.

Tags

  • #UYL
  • #Vos

Socials