Contractverlenging Tadic: 'Ajax is de mooiste van allemaal'

Dusan Tadic verlengde zijn contract met Ajax met een jaar. De captain is klaar voor nieuw succes met zijn droomclub.

Tags

  • #Tadic

Socials

De lach van Tadic was zo mogelijk breder dan ooit na het ondertekenen van zijn verlengde contract: "Ik heb een extra jaar getekend. Ik ben heel blij. Ajax is mijn club. Ik voel me mooi bij Ajax, Ajax is de mooiste club van Nederland. Ik ben klaar voor een nieuw succes."

De aanvoerder gaat nog verder dan dat. "Ajax is altijd mijn droomclub geweest. Toen ik klein was, had ik altijd shirtjes aan van Ajax. Ajax was altijd speciaal; met de historie, met legendes, met de filosofie, met ultra-aanvallend voetbal, met de jeugdacademie. Altijd alles met Ajax is speciaal."

Terugkeer van de fans
De ambities van het team zijn niet anders dan vorig jaar. "Wij willen hetzelfde doen: pak schaal, pak beker, naar de volgende ronde van de UEFA Champions League. De fans zijn terug. Wij willen spelen voor onze mensen, dan is er extra energie. Wij willen samen succes hebben. Ook de Johan Cruijff ArenA is heel speciaal, alles is mooi. Wat ik zeg: wij willen mensen op de tribune, daar spelen wij voor. Met dit legendarisch shirtje, de historie, is het geweldig."

Tags

  • #Tadic

Socials

Gerelateerde artikelen

Tadic1280

Ajax verlengt contract van Dusan Tadic

Ajax en Dusan Tadic hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de Serviër is met één jaar verlengd, tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Tadic2024

Socials

Tadicgoalajautr

Alle doelpunten en assists van Dusan Tadic

Van de eerste assist van het seizoen op Antony in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (0-1), tot zijn belangrijke rol als aangever bij de 0-3 tegen Feyenoord. We hebben alle goals en assists van onze captain Dusan Tadic van deze jaargang voor je op een rij gezet. In ruim negen minuten kom je al zijn bepalende momenten tegen in de Eredivisie, KNVB Beker, UEFA Champions League en Europa League.

Tags

  • #Tadic

Socials

Fanshop13

Fanshops zijn open: nieuwe thuistenue valt in de smaak!

Het nieuwe thuistenue van Ajax voor komend seizoen (2021/2022) is bekend. Het is een fraaie ode aan het verleden. Op het nieuwe thuisshirt voor de aankomende voetbaljaargang komt de geschiedenis tot leven.

Tags

  • #2021/2022

Socials