Contractverlenging Van der Most en Bakker: 'We willen mooie prijzen pakken'

Liza van der Most en Eshly Bakker hebben hun contract bij Ajax verlengd. Beide dames spelen al meerdere seizoenen voor de Ajax Vrouwen en hebben respectievelijk voor twee en één jaar bijgetekend.

Tags

  • #Van der Most
  • #Bakker

Socials

Verdediger Van der Most gaat dit jaar haar tiende seizoen in bij de Ajax Vrouwen en is blij dat ze haar verblijf met twee jaar verlengt. "Dat betekent dat ik er heel veel zin in heb om er bij Ajax nog meer uit te gaan halen. Ik denk dat er nog meer in zit dan dat ik de afgelopen jaren heb kunnen laten zien."

Aanvaller Bakker is op haar beurt blij dat 'Miss Ajax' langer blijft in Amsterdam. "Liza en ik kennen elkaar al heel lang. Ze is een hele fijne teamgenoot, zowel binnen als buiten het veld. Ze is teruggekomen van een hele zware blessure. We kunnen er alleen maar trots op zijn dat ze er weer staat."

Zware blessure
Van der Most kende een zware tijd gedurende haar revalidatie van een zware knieblessure. "De impact van de kruisbandblessure zet je even met beide benen op de grond. Ik heb daar zoveel van kunnen leren. Ik heb ontdekt dat ik sterker ben dan dat ik van tevoren had gedacht."

Nu kan de focus bij haar weer op de toekomst. "De ambities is om met Ajax mooie prijzen te pakken. Mijn eigen rol wil ik zodanig invullen dat ik echt wat kan betekenen voor het team."

Ook Bakker heeft haar plan voor 2021/2022 klaar. "Ik wil heel veel wedstrijden spelen en natuurlijk zoveel mogelijk goals maken. Ik wil belangrijk zijn voor het team."

Tags

  • #Van der Most
  • #Bakker

Socials

Gerelateerde artikelen

THUMBLIZA2

Liza van der Most | Wat ik over mijzelf leerde in een jaar zonder voetbal

Liza van der Most postte kort na haar comeback van een zware knieblessure op haar Instagram dat ze zich sterker voelde dan ooit. Dat ze juist ook op mentaal gebied gegroeid was tijdens haar herstel. Maar waar zat die mentale groei dan precies in? Wat zijn de lessen van tien maanden revalideren in een coronajaar? Van der Most vertelt haar verhaal.

Tags

  • #VanderMost

Socials

Vandermost1280

Van der Most en Bakker langer bij Ajax Vrouwen

Liza van der Most en Eshly Bakker hebben opnieuw hun contract bij de Ajax Vrouwen verlengd. De routiniers zetten hun handtekening onder een contract dat ze respectievelijk tot 2023 en 2022 aan de club verbindt.

Tags

  • #VanderMost
  • #Bakker

Socials