Contractverlenging voor Sontje Hansen

Sontjehansen
Sontjehansen

Ajax en Sontje Hansen hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis van de 18-jarige aanvaller loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Hansen

Socials

Hansen (Hoorn, 18 mei 2002) doorloopt sinds 2013 de jeugdopleiding van Ajax. De jeugdinternational maakte op 19 december 2019 zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax, tijdens de KNVB Beker-wedstrijd Telstar – Ajax (3-4). Tot nu toe speelde Hansen 2 wedstrijden voor Ajax 1.

Hansen behoort tot de selectie van Jong Ajax, waarvoor hij tot nu toe 10 wedstrijden speelde en 3 keer scoorde.

"Nu begint echt het mannenvoetbal voor mij. Over een jaar of 3 hoop ik 1 van de belangrijke spelers te zijn van Ajax 1", vertelde Hansen na afloop van z'n contractondertekening voor de camera van Ajax TV.

Tags

  • #Hansen

Socials

Gerelateerde artikelen

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Ajaxhansen

Hansen: 'Als we zo blijven spelen kunnen we de Youth League winnen'

Ajax O19 speelt zaterdag een historische wedstrijd. Het team van John Heitinga staat dan voor het eerst in de halve finale van de UEFA Youth League. De tegenstander in de finaleweek in Zwitserland is Benfica. Aanvaller Sontje Hansen blikt vooruit.

Tags

  • #UYL
  • #Ajax O19

Socials