Danilo op huurbasis naar FC Twente

Danilo
Danilo

Ajax en FC Twente hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Danilo Pereira da Silva. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Danilo bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #Danilo

Socials

Danilo werd op 7 april 1999 geboren in São Paulo, Brazilië en speelt sinds de zomer van 2017 in Amsterdam. De aanvaller maakte op 23 februari 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd Heracles Almelo – Ajax (1-0). Tot dusver speelde de Braziliaan 3 officiële wedstrijden voor het eerste elftal van Ajax en scoorde daarin 1 keer.

De 21-jarige voetballer was in seizoen 2018-2019 bij Jong Ajax goed voor 19 treffers in de Eerste Divisie.

De Braziliaanse aanvaller speelde onlangs nog een hoofdrol in de welkomstvideo van Antony. Samen met Ajax-speler David Neres rapte hij een stukje in de track 'Bem-Vindo Antony'.

Tags

  • #Danilo

Socials

Gerelateerde artikelen

Kikpierie

Kik Pierie op huurbasis naar FC Twente

Ajax en FC Twente hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Kik Pierie. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Pierie bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #KikPierie

Socials

FOTO

Ajax introduceert mobiele tickets

Ajax gaat vanaf het nieuwe seizoen de tickets voor de thuisduels aanbieden als mobiele tickets via de Ajax App. Op deze manier wordt de toegang tot het stadion voor Ajax-fans makkelijker en veiliger. Met deze nieuwe functie heb je altijd al jouw tickets op zak en kan je deze eenvoudig en veilig delen.

Tags

  • #Tickets

Socials

Kotarski

Vernieuwd contract voor Dominik Kotarski

Ajax en Dominik Kotarski hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat loopt van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is voor Ajax een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Tags

  • #Kotarski

Socials