Vernieuwd contract voor Dominik Kotarski

Kotarski
Kotarski

Ajax en Dominik Kotarski hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat loopt van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is voor Ajax een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Tags

  • #Kotarski

Socials

Kotarski (Zabok, 10 februari 2000) kwam in 2017 over van Dinamo Zagreb. De Kroaat maakte op 30 maart 2018 zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Jong Ajax – Jong PSV (0-3). De doelman kwam tot nu toe 47 keer uit voor de beloften.

Tags

  • #Kotarski

Socials

Gerelateerde artikelen

2JR8029

Jong Ajax klopt Telstar op de Toekomst

Jong Ajax heeft zijn 1e zege van de voorbereiding te pakken. Op sportcomplex de Toekomst werd Telstar woensdagmiddag met 2-0 verslagen. Quinten Timber en Max de Waal toonden zich trefzeker voor de formatie van trainer Mitchell van der Gaag.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jong Ajax

Jong Ajax verliest oefenduel in Almere

Jong Ajax heeft zaterdag de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. Op bezoek bij Almere City FC ging de ploeg met 2-0 onderuit. Trainer Mitchell van der Gaag keek na afloop niet zozeer naar het resultaat, maar vooral naar het werk dat zijn ploeg nog te verzetten heeft.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Hansen

Jong Ajax verspeelt voorsprong tegen Jong AZ

Jong Ajax speelde zaterdag onder tropische temperaturen de 3e oefenwedstrijd in 1 week. Na Almere City FC en Telstar was dit weekend Jong AZ de tegenstander. De Amsterdammers verspeelden een 2-0-voorsprong tegen de talenten uit Alkmaar. Check hier de hoogtepunten van dat duel.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Luister live naar Excelsior - Ajax