Dave Vos en Steven Pienaar nieuwe trainers Ajax O18

Davevos
Davevos

Dave Vos wordt komend seizoen de hoofdtrainer van Ajax O18. Afgelopen jaargang was hij de assistent bij Jong Ajax. Daarvoor was Vos bijna tien jaar actief als trainer in de jeugdopleiding van Ajax, onder meer als oefenmeester van Ajax O17. De positie bij Ajax O18 is vrijgekomen nu John Heitinga het hoofdtrainerschap van Jong Ajax overneemt van Mitchell van der Gaag, die op zijn beurt assistent-trainer bij Ajax 1 wordt.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Steven Pienaar zal Vos gaan assisteren bij het vlaggenschip van de jeugdopleiding. De 39-jarige oud-Ajacied keerde in 2019 terug naar de jeugdopleiding, waar hij in eerste instantie stage liep. Afgelopen seizoen was de Zuid-Afrikaan techniektrainer bij de onder- en middenbouw.

Michel Kreek schuift binnen de club door vanuit zijn positie als coördinator van de onder- en middenbouw bij de jeugd, en wordt de assistent van Heitinga bij Jong Ajax. 

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

Gaag 1

Van der Gaag nieuwe assistent-trainer Ajax 1

Ajax voert met ingang van volgend seizoen enkele wijzigingen door in de technische staf van het betaald voetbal. Mitchell van der Gaag zal Christian Poulsen bij Ajax 1 opvolgen en wordt zodoende als assistent-trainer aan de technische staf van Erik ten Hag toegevoegd.

Tags

  • #VanderGaag

Socials

Pienaarobrien

Ajax Podcast | Hoe kijken O’Brien en Pienaar terug op seizoen 2001/2002?

De één was op dat moment een vaste waarde in Ajax 1, de ander brak net door. John O’Brien en Steven Pienaar, twee oud-middenvelders die seizoen 2001/2002 geheel op eigen wijze ervaarden. Een jaargang met hoge pieken en diepe dalen, twee verschillende coaches en uiteindelijk de dubbel. “We waren één familie.”

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl