Dave Vos: 'Ik heb genoten van de jongens'

Met een 2-6-overwinning in Breda boekte Jong Ajax een mooie zege in de Keuken Kampioen Divisie. Na afloop van het duel met NAC stond een tevreden Dave Vos voor de camera. "Het spel dat we lieten zien past bij de kwaliteit van deze spelers."

Tags

  • #JongAjax

Socials

"Waar Jong Ajax voor mij voor staat, heb ik vanavond gezien", begint de tevreden trainer na de wedstrijd in een donker Rat Verlegh Stadion in Breda. "Mijn ploeg was creatief, vol intuïtie en creëerde volop kansen. Het was fijn om naar te kijken. Ik heb genoten vandaag van de jongens."

Veldspel
Na de 5-1-nederlaag in het laatste duel met FC Eindhoven volgde maandagavond een grote zege tegen NAC. "Dat is een grote uitslag. Qua veldspel vond ik de afgelopen drie wedstrijden buiten de zestien prima. Maar wedstrijden worden daarbinnen beslist en dat deden we vandaag beter. Op die manier kan ik de grote nederlaag goed verklaren."

Vos is blij met de zes verschillende doelpuntenmakers én de overwinning. "Je speelt voetbal om te winnen. Als dat niet lukt, praat je daar met elkaar over en ga je kijken waar het aan ligt. Daar is goed over gesproken en dan ben ik blij met wat ze laten zien."

Eén doelpunt uitkiezen doet Vos niet. "Aan alle goals zit iets moois. We speelden snel vooruit, schakelden enkele keren goed om en behielden het overzicht in de zestienmeter. We hebben voetballende goals en treffers vanuit de omschakeling gemaakt. Het spel dat we lieten zien past bij de kwaliteit van deze spelers. Deze avonden zijn heel mooi. Jong Ajax staat voor frivoliteit, onbevangenheid en creativiteit, dat hebben we gezien."

Gerelateerde artikelen

Baas NAC 1280

Doelpuntenmaker Baas: 'Een goal was lang geleden'

Youri Baas was één van de zes doelpuntenmakers in Breda tijdens de 2-6-overwinning op NAC. De verdediger, die weer fit is na een blessureperiode, kijkt met een goed gevoel vooruit naar de toekomst. "Hard werken en dan komen de kansen vanzelf."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Verslag1280

Highlights NAC Breda – Jong Ajax | Soevereine start

Jong Ajax heeft in speelronde 29 een overtuigende overwinning geboekt. De ploeg van Dave Vos won maandagavond op bezoek bij NAC Breda met 2-6. De Amsterdamse talenten keken na ruim een half uur spelen al tegen een 0-4 voorsprong aan. Dankzij deze soevereine start beleefden de Ajacieden een gemakkelijke avond in het Rat Verlegh Stadion.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Verslag1280 2

Verslag | Flitsend Jong Ajax walst over NAC Breda heen

Jong Ajax beleefde maandag een gemakkelijke avond in de Keuken Kampioen Divisie. De Amsterdamse beloftenploeg won op bezoek bij NAC Breda met 2-6. Donny Warmerdam, Amourricho van Axel Dongen, Youri Baas, Lorenzo Lucca, Francisco Conceição en Youri Regeer waren de Amsterdamse doelpuntenmakers in het Rat Verlegh Stadion.

Tags

  • #JongAjax

Socials