Highlights NAC Breda – Jong Ajax | Soevereine start

Jong Ajax heeft in speelronde 29 een overtuigende overwinning geboekt. De ploeg van Dave Vos won maandagavond op bezoek bij NAC Breda met 2-6. De Amsterdamse talenten keken na ruim een half uur spelen al tegen een 0-4 voorsprong aan. Dankzij deze soevereine start beleefden de Ajacieden een gemakkelijke avond in het Rat Verlegh Stadion.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Baas NAC 1280

Doelpuntenmaker Baas: 'Een goal was lang geleden'

Youri Baas was één van de zes doelpuntenmakers in Breda tijdens de 2-6-overwinning op NAC. De verdediger, die weer fit is na een blessureperiode, kijkt met een goed gevoel vooruit naar de toekomst. "Hard werken en dan komen de kansen vanzelf."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Vos NAC 1280

Dave Vos: 'Ik heb genoten van de jongens'

Met een 2-6-overwinning in Breda boekte Jong Ajax een mooie zege in de Keuken Kampioen Divisie. Na afloop van het duel met NAC stond een tevreden Dave Vos voor de camera. "Het spel dat we lieten zien past bij de kwaliteit van deze spelers."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Verslag1280 2

Verslag | Flitsend Jong Ajax walst over NAC Breda heen

Jong Ajax beleefde maandag een gemakkelijke avond in de Keuken Kampioen Divisie. De Amsterdamse beloftenploeg won op bezoek bij NAC Breda met 2-6. Donny Warmerdam, Amourricho van Axel Dongen, Youri Baas, Lorenzo Lucca, Francisco Conceição en Youri Regeer waren de Amsterdamse doelpuntenmakers in het Rat Verlegh Stadion.

Tags

  • #JongAjax

Socials