De kunst van keepers: een diepgaande analyse met Ramaj

Ontdek de wereld van keeperskunsten met Diant Ramaj. In dit item van Inside Ajax bespreken we met de Ajax-sluitpost de kwaliteiten van tien topdoelmannen. Van fenomenale reflexen tot ongeëvenaarde leiderschapsvaardigheden: elk aspect wordt grondig geanalyseerd.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Gerelateerde artikelen

Emma Kinderziekenhuis

Ajacieden bezorgen kinderen onvergetelijke dag in Emma Kinderziekenhuis

Kinderen in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam beleefden onlangs een onvergetelijke dag. Een bezoek van de spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgde voor ontroerende momenten, zichtbare vreugde en herinneringen voor het leven. "Wij geven inspiratie, maar krijgen dat ook terug."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Ramaj1920 (2)

Diant Ramaj voorlopig uitgeschakeld

Diant Ramaj zal voorlopig niet in actie komen voor Ajax. De 22-jarige doelman kwam donderdagavond in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles na een luchtduel met Finn Stokkers verkeerd terecht. Dit resulteerde in een breuk in zijn linkerelleboog, waardoor het huidige seizoen waarschijnlijk voorbij is voor hem.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Ramaj1920

Clip | Diant Ramaj blinkt uit in Deventer

Diant Ramaj beleefde afgelopen zondag een uitstekende middag op bezoek bij Go Ahead Eagles. De 22-jarige sluitpost verrichte meerdere belangrijke reddingen in De Adelaarshorst en hield Ajax zodoende op de been. Mede dankzij zijn puike optreden wonnen de Amsterdammers met 2-3 in Deventer.

Tags

  • #Ramaj

Socials