De Ligt: 'Heel blij om terug te zijn'

THUMB Matthijs De Ligt Op De Toekomst (002)
THUMB Matthijs De Ligt Op De Toekomst (002)

Matthijs de Ligt was voor even terug op de Toekomst, de plek waar hij groot werd. Voor de verdediger van Juventus was het een hartelijk weerzien met veel oude vrienden.

Tags

  • #DeLigt

Socials

Tags

  • #DeLigt

Socials

Gerelateerde artikelen

Blind

Daley Blind hervat training

Daley Blind traint weer volledig mee met Ajax 1. In de oefenwedstrijd Ajax – Hertha BSC van dinsdag 25 augustus moest de centrale verdediger zich laten wisselen. Nadien onderging hij een paar onderzoeken, waardoor hij zich ook moest afmelden voor het Nederlands elftal. De uitslagen van de onderzoeken gaven geen aanleiding om Blind langer aan de kant te houden.

Tags

  • #DaleyBlind

Socials

Promes 2

Oranje verliest van Italië, Promes speelt 90 minuten

Oranje is er maandagavond niet in geslaagd ook zijn 2e wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Nations League te winnen. In de Johan Cruijff ArenA werd met 0-1 verloren van Italië. Quincy Promes stond net als vrijdag tegen Polen (1-0) de gehele wedstrijd binnen de lijnen.

Tags

  • #Oranje

Socials

Promes 7

Promes wint met Oranje van Polen

Quincy Promes is vrijdagavond met Oranje de groepsfase van de UEFA Nations League goed begonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Polen met 1-0 verslagen. Promes speelde als linksbuiten de gehele wedstrijd. Perr Schuurs, die voor het eerst in de selectie van het Nederlands elftal was opgenomen, kwam niet in actie.

Tags

  • #Promes

Socials