Oranje verliest van Italië, Promes speelt 90 minuten

Promes Thumb
Promes Thumb

Oranje is er maandagavond niet in geslaagd ook zijn 2e wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Nations League te winnen. In de Johan Cruijff ArenA werd met 0-1 verloren van Italië. Quincy Promes stond net als vrijdag tegen Polen (1-0) de gehele wedstrijd binnen de lijnen.

Tags

  • #Oranje

Socials

Perr Schuurs kwam niet in actie en moet zodoende zijn interlandebuut nog uitstellen. Met Donny van de Beek en Joël Veltman stonden er 2 spelers in de basis die deze zomer vertrokken bij Ajax.

De winnende goal van Italië viel in de blessuretijd van de eerste helft. Het was op basis van het spelbeeld een verdiende voorsprong. In de tweede helft herstelde Oranje zich enigszins, maar tot een resultaat leidde de opleving niet.

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Promes 7

Promes wint met Oranje van Polen

Quincy Promes is vrijdagavond met Oranje de groepsfase van de UEFA Nations League goed begonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Polen met 1-0 verslagen. Promes speelde als linksbuiten de gehele wedstrijd. Perr Schuurs, die voor het eerst in de selectie van het Nederlands elftal was opgenomen, kwam niet in actie.

Tags

  • #Promes

Socials

Perr Schuurs

Schuurs: 'Nu laten zien dat ik er klaar voor ben'

Perr Schuurs staat aan de vooravond van één van z'n belangrijkste seizoenen bij Ajax. De verdediger wil dolgraag een vaste waarde worden in het elftal van trainer Erik ten Hag. Na 2 seizoenen waarin hij mocht ruiken aan het grote werk via Jong Ajax, invalbeurten in Ajax 1 en met enige regelmaat een basisplaats in de hoofdmacht, is hij nu klaar voor een plek in het hart van de defensie.

Tags

  • #PreSeason

Socials

2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0066

Schuurs voor het eerst geselecteerd voor Oranje

Perr Schuurs maakt zijn debuut in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger behoort tot de definitieve groep voor de wedstrijden tegen Polen en Italië. Naast Schuurs zijn ook Donny van de Beek en Quincy Promes geselecteerd.

Tags

  • #Oranje
  • #Schuurs

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl