Devyne Rensch opent Schoolplein 14 in Lelystad

Renschschoolplein141280
Renschschoolplein141280

Devyne Rensch heeft vrijdagmiddag zijn eigen Schoolplein 14 geopend op de Finnjol in Lelystad. De negentienjarige vleugelverdediger ontving in 2020 de Abdelhak Nouri Trofee en mocht zelf kiezen op welke school zijn persoonlijke pleintje gerealiseerd werd.

Tags

  • #Rensch

Socials

Vanwege de coronapandemie liet de realisatie van het Johan Cruyff Court even op zich wachten, maar vrijdag kon deze dan eindelijk geopend worden door Rensch. De talentvolle Ajacied keerde terug naar zijn oude basisschool in Lelystad voor de officiële opening van zijn 'eigen Schoolplein 14'. De directeur, verschillende (oud)-docenten en de leerlingen van de Finnjol waren aanwezig bij dit bijzondere moment voor de Ajacied.

De basisschoolleerlingen waren enorm verheugd om hun grote idool te ontmoeten. Rensch maakte vrijdagmiddag tijd vrij voor zijn stadgenoten. Hij deelde handtekeningen en foto's uit en signeerde voor alle klassen één bal. Het Schoolplein 14 is aangeboden door Ajax en de Ajax Foundation in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation.

Onze huisfotograaf was aanwezig bij de opening van het persoonlijke pleintje van Rensch.

Gerelateerde artikelen

Renschtimber1280

20 second countdown #2 | Timber 🆚 Rensch | 'De bijbel neem ik altijd mee'

In 20 second countdown gaan twee Ajacieden de strijd met elkaar aan. De regels zijn simpel. Elke speler heeft twintig seconden op de klok staan. Heb je een antwoord gegeven, dan tikt de tijd van de tegenstander weg, tot het volgende antwoord. In aflevering twee zien we Jurriën Timber en Devyne Rensch.

Tags

  • #Timber
  • #Rensch

Socials