Deze Ajacieden reizen af naar Birmingham

Sosavilla1920
Sosavilla1920

Ajax is met 23 selectiespelers op het vliegtuig gestapt naar Birmingham. De ploeg van trainer John van 't Schip speelt donderdagavond 21:00 uur (Nederlandse tijd) de return tegen Aston Villa in de UEFA Conference League. De eerste wedstrijd in de achtste finale van het Europese clubtoernooi in Amsterdam eindigde in 0-0.

Tags

  • #UECL
  • #AVLAJA

Socials

Mika Godts en Silvano Vos maken hun rentree in de selectie. Zij waren er zondag tegen Fortuna Sittard nog niet bij. Tristan Gooijer is geschorst voor dit duel en reist niet mee. 

Dit is de voltallige selectie:
Diant Ramaj
Gero Rulli
Remko Pasveer
Devyne Rensch
Anton Gaaei
Jorrel Hato
Ahmetcan Kaplan
Jakov Medić
Borna Sosa
Josip Šutalo
Jordan Henderson
Kenneth Taylor
Sivert Mannsverk
Branco van den Boomen
Silvano Vos
Kian Fitz-Jim
Benjamin Tahirović
Brian Brobbey
Chuba Akpom
Carlos Forbs
Julian Rijkhoff
Kristian Hlynsson
Mika Godts

Gerelateerde artikelen

STILL HENDERSON

Henderson: 'Moeten op ons best zijn'

Jordan Henderson is helemaal op zijn plek in Amsterdam en is dankbaar voor het ontvangst bij Ajax. Donderdag speelt hij tijdens het UEFA Conference League-duel met Aston Villa weer in zijn vaderland. "Ik kijk er naar uit en heb er zin in. Het wordt een zware test."

Tags

  • #Henderson

Socials

Grinfeeld1920

Israëlische arbitrage bij Aston Villa - Ajax

Orel Grinfeeld is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de return in de achtste finales van de UEFA Conference League tegen Aston Villa. De arbiter uit Israël wordt donderdag in Birmingham geassisteerd door landgenoten Roy Hassan en Idan Yarkoni. Gal Leibovitz is de vierde official en Roi Reinshreiber is de VAR van dienst.

Tags

  • #UECL
  • #AVLAJA

Socials

Brobbey UECL Aston Villa 1920

Highlights Ajax - Aston Villa | Bemoedigende remise

Het heenduel met Aston Villa bij de laatste zestien van de UEFA Conference League is donderdagavond in een remise geëindigd. Het werd 0-0 in de Johan Cruijff ArenA. In de slotfase kregen Tristan Gooijer (Ajax) en Ezri Konsa (Aston Villa) hun tweede gele kaart. Over een week volgt de return op Engelse bodem.

Tags

  • #UECL
  • #AJAAVL

Socials