Dit is hoe een werkdag van een Ajax-steward eruit ziet

Stewards bij Ajax zorgen ervoor dat alles tijdens een wedstrijd van Ajax 1 in goede banen wordt geleid. Ajax-host Aviv liep onlangs een dagje mee en ervaarde hoe een wedstrijddag van een steward er bij Ajax uitziet.

Tags

  • #Steward

Socials

Tijdens het thuisduel met FC Groningen liep Aviv mee met een Ajax-steward. Van het fouilleren van supporters tot aan de begeleiding op het vak, alles kwam voorbij. 

Is een bijbaan als steward iets voor jou? Klik hier voor meer informatie of meld je aan!

Gerelateerde artikelen

Cura 1280

Curaçao ook komend seizoen zichtbaar in UEFA Champions League

Ajax en Curaçao hebben hun partnership een extra impuls gegeven. Curaçao is sinds 2020 Official Partner en is onder andere prominent zichtbaar op de mouw van de Ajax-shirts in de Nederlandse competities. Sinds vorig seizoen is een logo op de mouw ook toegestaan in de Europese competities en daardoor was Curaçao vorig seizoen ook zichtbaar tijdens alle wedstrijden die Ajax in de UEFA Champions League speelde. Voor het seizoen 2022/2023 is deze afspraak verlengd en zal Curaçao wederom op de mouw staan tijdens alle officiële Europese wedstrijden

Tags

  • #Curaçao

Socials

Bergwijn1280

Highlights Sparta – Ajax | Bergwijn opnieuw beslissend

Ajax heeft zondagmiddag de derde speelronde in de Eredivisie winnend afgesloten. Op bezoek bij Sparta Rotterdam zegevierden de Ajacieden met 0-1. Steven Bergwijn tekende met een droge knal voor de enige treffer van de wedstrijd en werd zodoende matchwinner.

Tags

  • #SPAAJA

Socials

Bakkerreactie

Matchwinner Bakker trots: 'De meiden hebben zo hard gestreden'

Eshly Bakker had zondag met haar fantastische treffer een belangrijk aandeel in de 2-1-overwinning op Eintracht Frankfurt. De middenvelder van de Ajax Vrouwen is trots op haar winnende doelpunt. "Ik heb denk van iedereen een aai over mijn bol gevoeld."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials