Matchwinner Bakker trots: 'De meiden hebben zo hard gestreden'

Eshly Bakker had zondag met haar fantastische treffer een belangrijk aandeel in de 2-1-overwinning op Eintracht Frankfurt. De middenvelder van de Ajax Vrouwen is trots op haar winnende doelpunt. "Ik heb denk van iedereen een aai over mijn bol gevoeld."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

"Hier kwam echt alles bij elkaar. De manier waarop, het moment en vooral de meiden. Zij hebben echt zo hard gestreden", reageert Bakker na afloop van de wedstrijd met een grote glimlach op haar gezicht.

De Ajax Vrouwen kwamen op voorsprong, maar zag in het begin van de tweede helft Eintracht Frankfurt op 1-1 komen. Invaller Bakker heeft zondag alles gegeven. "Ik kon gewoon geen verlenging meer aan. Het was echt tegenhouden. We hebben echt heel veel weerstand getoond. Ondanks dat iedereen niet meer kon, zijn we blijven strijden."

Bakker is erg trots op haar prachtgoal. "Spitse zei me dat ik dicht bij de goal moest staan. Ik zette een stapje naar voren en de keeper kopte de bal weg. Ik kon nog een aantal stappen naar achter zetten en wilde toen gewoon heel graag de bal raken", reageert de middenvelder. "De meiden zeiden dat de bal in slow motion in de verre hoek ging. Ik kon nog net omkijken en toen ging iedereen los."

Na de geweldige omhaal vloog iedereen op Bakker af. "Ik heb denk van iedereen een aai over mijn bol gevoeld. Ik dacht bij mezelf: ‘Wat doe je?’, maar iets goeds dus. De corner was het laatste gevaar dat we stichtten. Dan zit je wel te kijken naar de klok en hoop je dat er snel afgefloten wordt."

Gerelateerde artikelen