Doorn en Grant toegevoegd aan selectie Oranje Leeuwinnen

Doorn Grant 1280
Doorn Grant 1280

Lisa Doorn en Chasity Grant zijn door bondscoach Mark Parsons toegevoegd aan de selectie van het Nederlands vrouwenelftal dat komende week deelneemt aan het Tournoi de France. Voor Grant is het de eerste keer dat ze wordt opgeroepen voor de Oranje Leeuwinnen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De dames zijn toegevoegd omdat enkele speelsters vanwege strenge Coronaprotocollen niet mee kunnen reizen. Met het tweetal komt het aantal Ajacieden in de selectie van Oranje voor het toernooi op zes. Eerder werden Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse, Romée Leuchter en Victoria Pelova al opgeroepen.

Het Tournoi de France, een vriendschappelijke competitie voor landenteams, start woensdag voor Nederland met een wedstrijd tegen Brazilië.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Goal II 1280

Highlights Ajax Vrouwen - PEC Zwolle | Drie goals en koppositie

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond de koppositie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen overgenomen van FC Twente. De Amsterdammers wonnen op sportcomplex de Toekomst eenvoudig met 3-0 van PEC Zwolle. Romée Leuchter, Jonna van de Velde en Tiny Hoekstra waren trefzeker namens Ajax.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchteroranje1280

Viertal Ajacieden opgeroepen voor Tournoi de France

Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse, Romeé Leuchter en Victoria Pelova zijn door bondscoach Mark Parsons opgeroepen voor de OranjeLeeuwinnen. Het Nederlands vrouwenelftal speelt in februari drie wedstrijden op het Tournoi de France, een vriendschappelijke competitie voor landenteams.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials