PSV – Ajax Vrouwen vastgesteld op maandag 28 februari

Inhaalduel 1280
Inhaalduel 1280

Het afgelaste duel tussen PSV en Ajax Vrouwen van zondag 6 februari is opnieuw ingepland. De wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is vastgesteld op maandag 28 februari om 19:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De wedstrijd op de Herdgang werd begin februari wegens hevige regenval afgelast. Omdat het resultaat van de wedstrijd direct gevolgen heeft voor de stand op de ranglijst dient het duel voor eind februari te zijn gespeeld.

De bekerwedstrijd tegen FC Twente van zondag 27 februari wordt verplaatst. Hier is nog geen datum voor gevonden.

Gerelateerde artikelen

Mazraoui GOTM 1280

Mazraoui wint Goal of the Month: 'Ik heb wat met zijlijnen'

De winnende treffer van Noussair Mazraoui op bezoek bij PSV is door jullie verkozen tot het mooiste doelpunt van de maand januari. Bij het overhandigen van de Lasse Schöne Trofee vertelt Mazraoui over de bijzondere en belangrijke goal.

Tags

  • #GOTM
  • #Mazraoui

Socials

Goal II 1280

Highlights Ajax Vrouwen - PEC Zwolle | Drie goals en koppositie

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond de koppositie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen overgenomen van FC Twente. De Amsterdammers wonnen op sportcomplex de Toekomst eenvoudig met 3-0 van PEC Zwolle. Romée Leuchter, Jonna van de Velde en Tiny Hoekstra waren trefzeker namens Ajax.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax Vr 1280 2

Topduel van Ajax Vrouwen bij PSV afgelast

Het competitieduel PSV Vrouwen – Ajax Vrouwen is zondag afgelast. De aanhoudende regen maakte het in Eindhoven niet mogelijk om normaal en veilig te kunnen voetballen. Wanneer de topwedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen kan worden ingehaald is nog niet bekend.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials