Dunkin’ Official Bakery Partner AFC Ajax

JR21500
JR21500

AFC Ajax en Dunkin’ hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dunkin’ is de komende drie seizoenen Official Bakery Partner van Ajax. Dunkin’ gaat speciale ‘Ajax Bakery’-producten ontwikkelen en zal tevens op het vlak van activatie & hospitality aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA.   

Tags

  • #Business

Socials

Nabil Besali, CEO Dunkin’ Nederland en Belgie: "Als Ajax-fans iets te vieren hebben, kunnen ze voortaan genieten van of trakteren op onze heerlijke Ajax donuts en gebak. We zullen zowel in onze nieuwe locatie aan de Johan Cruijff Boulevard als in de rest van het land met trots de Dunkin’ Ajax-baksels verkopen.”   

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "De afgelopen maanden is Dunkin’ op indrukwekkende wijze gegroeid met nieuwe & moderne vestigingen in heel Nederland. Door onze samenwerking kunnen ze hun assortiment een Ajax-tintje te geven en onder de aandacht brengen van de grote Ajax-fanschare door heel het land.”    

Tags

  • #Business

Socials

Gerelateerde artikelen

Cocacola1280

Coca-Cola officiële partner van Ajax

Coca-Cola European Partners en AFC Ajax hebben vandaag een partnershipovereenkomst gesloten. Hiermee wordt Coca-Cola de komende drie seizoenen Official Partner van Ajax. In dit partnership draait het om het samenbrengen van fans en hen unieke ervaringen te gaan bieden. Coca-Cola zal verschillende merken uit haar brede productportfolio van dranken presenteren met mooie activaties voor Coca-Cola Zero Sugar, het natuurlijke mineraalwater Chaudfontaine, Aquarius en Fuze Tea.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Staanheader

STAAN en Ajax sluiten partnership

STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat hun belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik (blijven) maken van de diensten van STAAN.

Tags

  • #Business

Socials

Businessdrukker2

Businessdrukker Official Supplier van Ajax

AFC Ajax en Businessdrukker hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Businessdrukker is de komende drie seizoenen Official Supplier van Ajax. Businessdrukker gaat voor Ajax het exclusieve papieren drukwerk verzorgen en tevens op het vlak van exposure & hospitality aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. 

Tags

  • #Business

Socials