Eerste oproep Rensch voor Nederlands elftal

Rensch2
Rensch2

Devyne Rensch is voor het eerst opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger behoort tot de 25-koppige groep die bondscoach Louis van Gaal heeft geformeerd voor de WK-kwalificatieduels met Noorwegen, Montenegro en Turkije. In totaal zijn er zes Ajacieden geselecteerd.

Tags

  • #Rensch

Socials

De achttienjarige Rensch debuteerde – net als Remko Pasveer – twee weken terug al in de voorselectie. De doelman van Ajax heeft uiteindelijk de definitieve lijst niet gehaald. Naast Rensch zijn ook Daley Blind, Jurriën Timber, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Steven Berghuis opgeroepen.

De zes Ajax-spelers gaan proberen de WK-kansen levend te houden. Oranje staat met zes punten uit drie duels momenteel tweede in kwalificatiegroep G en treft deze interlandperiode drie directe concurrenten.

Het duel met Turkije op dinsdag 7 september wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Taylor en Gorter debuteren bij Jong Oranje
Ook van Jong Oranje werd vrijdagmiddag de definitieve selectie bekend en daar zijn eveneens Ajax-debutanten: namelijk Kenneth Taylor en Jay Gorter. Jurgen Ekkelenkamp maakt ook deel uit van de groep. 

Gerelateerde artikelen

Renschtroffee1280

Devyne Rensch winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee

Devyne Rensch is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2019/2020. De verdediger is daarmee de opvolger van Naci Ünüvar. Rensch nam de Abdelhak Nouri Trofee woensdagmiddag in ontvangst.

Tags

  • #Rensch

Socials