Einde seizoen voor Vita van der Linden

Linden Vita Vd 2021 1280
Linden Vita Vd 2021 1280

Vita van der Linden komt dit seizoen niet meer in actie voor de Ajax Vrouwen. De 25-jarige verdediger liep in de Klassieker tegen Feyenoord een knieblessure op. Van der Linden werd afgelopen week geopereerd en het herstel zal het restant van dit seizoen in beslag nemen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen waren op 19 december met 2-0 te sterk voor de Rotterdamse aartsrivaal. Romée Leuchter maakte beide doelpunten. De gewonnen Klassieker volstond voor het winterkampioenschap. Nummer twee FC Twente heeft een punt minder.

De ploeg van trainer Danny Schenkel hervat het seizoen vrijdag met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag Vrouwen. Het duel wordt vanaf 19:30 uur gespeeld op sportcomplex de Toekomst. Bij de wedstrijden zijn helaas nog geen toeschouwers toegestaan.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxvrouwenteam1280

Special | Dit is het halfjaaroverzicht van de Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn de winterkampioen van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Romée Leuchter en Victoria Pelova kijken in deze special terug op de eerste seizoenshelft. Een halfjaar met ups en downs. Met hoogtepunten zoals de grote 5-1-overwinning op PSV tot dieptepunten als het verlies in de eerste Klassieker in het vrouwenvoetbal.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

16A

Highlights Ajax Vrouwen - Feyenoord | Het perfecte voorbeeld

De beginfase was nog wat stroperig, maar vanaf de dertigste minuut begon het te lopen bij de Ajax Vrouwen. De ploeg van Danny Schenkel boekte een zeer verdiende Klassieker-zege op Feyenoord: 2-0, een resultaat dat later op de dag werd gekopieerd door Ajax 1. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Luister live naar SC Cambuur - Ajax