Engelse arbitrage bij Ajax - AEK Athene

Pawson1920
Pawson1920

Craig Pawson is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het UEFA Europa League-duel met AEK Athene. De Engelsman wordt donderdag in Amsterdam geassisteerd door Simon Bennett en Lee Betts. Darren England is de vierde official en Marco Fritz is de VAR van dienst.

Tags

  • #AJAAEK

Socials

De 44-jarige arbiter is geen onbekende voor Ajax. Pawson had in het seizoen 2019/2020 de leiding over de UEFA Champions League-kwalificatiewedstrijd tussen Ajax en PAOK. De Amsterdammers wonnen in eigen huis met 3-2.

Ajax - AEK Athene begint donderdagavond vanaf 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Highlightsajaxsparta1920

Highlights Ajax – Sparta | Basis gelegd voor rust

Ajax heeft zaterdagavond de voorlaatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2023 winnend afgesloten. In de Johan Cruijff ArenA werd Sparta Rotterdam met 2-1 verslagen. De Amsterdamse goals kwamen voor rust van Brian Brobbey en Steven Bergwijn. In het openingskwartier na rust deed Ajax iets terug, maar verder liet Ajax het niet komen.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Brobbeyclosetrainingthumb1920

Brobbey in goede vorm: 'Veel blije gezichten in de kleedkamer'

Het gaat goed met Brian Brobbey. De Ajax-spits steekt in een blakende vorm de afgelopen weken. Tegen Olympique Marseille scoorde hij twee keer, tegen NEC gaf de aanvaller een assist en uit bij RKC pakte hij op slimme en vooral sterke wijze kostbare seconden voor Ajax. "Het gaat steeds beter, beter en beter. Dat probeer ik vast te houden."

Tags

  • #Brobbey

Socials

Berghuisclub100 1920

Berghuis in Club van 100: 'Dortmund-thuis was mijn beste wedstrijd'

Steven Berghuis trad onlangs toe tot de Club van 100. De linksbenige Ajacied blikt voor de fotowand terug op zijn eerste honderd officiële duels in Amsterdamse dienst. "Voornamelijk de eerste weken waren spannend, maar uiteindelijk ben ik er wel blij mee en trots op hoe ik het heb gedaan."

Tags

  • #Berghuis

Socials