Europese voetbalwereld eert ‘Future Goals’ van Ajax en Sandals Resorts met prijs

20220922 ECA 04
20220922 ECA 04

Ajax heeft bij de European Club Association (ECA) Awards de Corporate Partnerships Award gewonnen voor Future Goals. Future Goals is een partnership tussen Ajax en Sandals Resorts. De basis van Future Goals wordt gevormd door voetbaldoeltjes die gemaakt zijn van gerecyclede visnetten uit de oceaan en plastic afval. Deze goals worden samen met ballen geschonken aan kinderen op Curaçao zodat zij de juiste materialen hebben om te spelen.

Tags

  • #FutureGoals

Socials

Algemeen directeur Edwin van der Sar heeft in Istanbul de prestigieuze award in ontvangst genomen. De award werd uitgereikt door PSG & ECA president Nasser Al-Khelaïfi. De ECA representeert alle 246 clubs die actief zijn in het Europees voetbal.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Future Goals is een win-win-win partnership. De belangrijkste overwinning is voor de kinderen, die kunnen dankzij dit project gewoon lekker voetballen. De overwinning voor de lokale gemeenschap – die zijn zowel betrokken bij het produceren van de goals, als bij het coachen van de kinderen – is net zo belangrijk. Tot slot is het een overwinning voor Sandals Resorts en onszelf, dat een dusdanige partnership niet alleen commercieel goed is, maar ook iets waardevols is waar wij trots op kunnen zijn. Deze award en de internationale erkenning voor Future Goals is de kers op de taart en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.”

Gerelateerde artikelen

TUI

TUI City of Memories

Ajax speelt regelmatig een Europees uitduel in een prachtige stad. Het draait dan voornamelijk om de wedstrijd en het stadion, maar deze steden hebben nog veel meer te bieden. Onze partner TUI wil jou graag de andere kant van zo’n City of Memories laten zien.

Tags

  • #TUI

Socials

ABN1280

ABN AMRO tot en met 2025 hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen

Ajax en ABN AMRO hebben hun langlopende samenwerking van ruim dertig jaar wederom verlengd. ABN AMRO is sinds 2015 hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen en blijft dit, door deze verlenging, minimaal tot en met 2025. ABN AMRO blijft tevens maatschappelijk partner van Ajax en betrokken als duurzaamheid-adviespartner bij de ontwikkeling van De Nieuwe Toekomst.

Tags

  • #ABNAMRO
  • #AjaxVrouwen

Socials