Face the Future #2 | Mylo van der Lans

In de rubriek Face the Future maken we in aanloop naar de Future Cup iedere dinsdag kennis met een speler van Ajax O17. In navolging op keeper Aymean El Hani, is het in aflevering twee de beurt aan verdediger Mylo van der Lans.

Tags

  • #FutureCup

Socials

"Ik ben begonnen in de O13-2 bij Ajax", begint Van de Lans. "Toen ik naar de O14 ging, kwam corona en heb ik weinig gespeeld. In de O15 ging ik van wisselspeler naar basisspeler en in de O16 werd ik aanvoerder." Hij maakte mentaal een mooie groei door. "Als je merkt dat je iets minder bent, kun je leren van anderen."

Future Cup
Van der Lans keek de Future Cup in het verleden thuis op de bank. "Als je ziet wat voor namen er hebben meegedaan, dat is mooi. Iedereen wil spelen en je gaat met een trots gevoel het veld op. Ik vind het mooi dat ik ga deelnemen. Zeker als ik kijk naar mijn ontwikkeling."

De verdediger is aanvoerder van het team. "Het is een groep die zelf graag wilt en gemotiveerd is. Daar kan ik goed op inspelen en ik geef zelf het goede voorbeeld aan de bal en in de duels, denk ik. Ik denk dat we een kans maken om het toernooi te winnen en het spelen tegen buitenlandse clubs is mooi."

Gerelateerde artikelen

240301 El Hani SITE 2

Face the Future #1 | Aymean El Hani

Het is begin maart en dat betekent dat het alweer bijna tijd is voor de Future Cup. De komende vier weken maken we elke dinsdag kennis met een speler van Ajax O17, die in het paasweekend meedoet aan dit prestigieuze jeugdtoernooi op sportcomplex de Toekomst. We trappen de reeks af met de keeper: Aymean El Hani.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Future Cup Header 1920

Future Cup | Speelschema

De twaalfde editie van de Future Cup komt dichterbij. Van 30 maart tot en met 1 april strijden er acht internationale jeugdteams op sportcomplex de Toekomst om de beker. Het speelschema is hieronder te vinden.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Future Cup Header 1920

Future Cup | Nieuwe spelregels in 2024

Tijdens de Future Cup op 30, 31 maart en 1 april op sportcomplex de Toekomst worden er nieuwe spelregels gehanteerd ten opzichte van andere jaren. Zo wordt er onder meer gewerkt met de self pass en effectieve speeltijd.

Tags

  • #FutureCup

Socials