Feyenoord – Ajax Vrouwen verplaatst

Fey Ajax 1420
Fey Ajax 1420

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax Vrouwen in speelronde 26 van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is verplaatst van vrijdag 13 mei naar zaterdag 14 mei. Het duel in Rotterdam begint om 14:00 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Omdat het de mogelijke ontknoping bevat in de competitie en er op vrijdag 13 mei ook play-offwedstrijden zijn in de Keuken Kampioen Divisie is er gekozen voor verplaatsing. Naast Feyenoord – Ajax is ook FC Twente – PSV naar zaterdag verplaatst. Hierdoor kan er in ieder geval één wedstrijd live worden uitgezonden.

De Ajax Vrouwen staan momenteel op plek twee in de competitie. De achterstand op FC Twente bedraagt drie punten. Het eerstvolgende duel van de Amsterdammers is op 18 april. Dan wacht de bekerfinale tegen PSV.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Vrouwen Amateurs 880

Ajax start volgend seizoen met amateurteam Vrouwen

Ajax begint volgend seizoen met het eerste Ajax Vrouwen Zaterdag 1-amateurteam. De selectie bestaat uit oud-spelers van Ajax Vrouwen en ex-internationals en start in 2022/2023 in de derde klasse zaterdag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tromptraining1280

Drie spelers Ajax Vrouwen geselecteerd voor oefenduels Jong Oranje Leeuwinnen

Nikita Tromp, Jonna van de Velde en Lisa Doorn zijn door KNVB-coach Stefan Hoogsteder geselecteerd voor twee oefenduels van Jong Oranje. De Nederlandse vrouwenbeloften spelen op 8 en 11 april een tweeluik tegen Engeland. De wedstrijden worden gespeeld in het Spaanse San Pedro del Pinatar, aan de Costa Blanca.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Handenschuddennafloop1280

Samenvatting Ajax Vrouwen - PSV

De Ajax Vrouwen zijn er niet in geslaagd voor de derde keer in één seizoen te winnen van PSV. In eigen huis bleef de ploeg van Danny Schenkel steken op 0-0. Er waren kansen genoeg om een treffer te maken, maar verschillende Ajacieden faalden in de afronding.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials