Flink en Ajax verlengen partnership tot en met 2025

Flinkheader
Flinkheader

Ajax en boodschappen-bezorgservice Flink hebben hun partnership-overeenkomst verlengd. Flink blijft tot en met minimaal 2025 Official Grocery Delivery Partner en Official Meal Delivery Partner van Ajax. De acties voor seizoenkaarthouders, thuiskijkers en andere fans worden voortgezet.

Tags

  • #Flink

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "We hebben destijds een goede keuze gemaakt door in de snelgroeiende flitsbezorgmarkt te kiezen voor Flink, de partij met de meest betrouwbare strategie. Flink zit inmiddels in meer dan 40 steden, bezorgt boodschappen binnen minuten en heeft een enorm assortiment. Via ons bereik blijven we hun verhaal en aanbod over de bühne brengen.”

Robin Kiesler, Managing Director NL Flink: "We zijn verheugd ons partnership met Ajax voort te zetten. Onze ambitie is om de leidende positie in de competitieve markt van flitsbezorgers en online supermarkten te behouden. Via Ajax kunnen we niet alleen alle Ajax- en voetbalfans in heel Nederland bereiken maar ook de mogelijkheden die we hebben bij Ajax inzetten om onze relaties, medewerkers en (potentiële) bezorgers verder aan ons te binden.”  

Gerelateerde artikelen

Padellers Header 1920

Ajax sluit partnership met The Padellers

Ajax en The Padellers hebben een partnership gesloten. The Padellers is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2025 Official Sponsor en Official Padel Partner van Ajax. De samenwerking omhelst onder andere de aanleg van een padelbaan op De Nieuwe Toekomst, activiteiten gericht op de zakelijke markt en de inzet van de krachtige kanalen en (oud-)spelers van Ajax om The Padellers nog verder op de kaart te zetten.

Tags

  • #ThePadellers

Socials

Hoofdfotostaan

Ajax en Staan verlengen partnership

Staan en Ajax hebben hun partnership verlengd. Staan blijft tot en met minimaal 2025 Official Supplier en Official Finance & BI Recruitment Partner van Ajax. Staan zet het partnership ook de komende jaren in bij de verdere groei van de bekendheid en waardering bij huidige en potentiële medewerkers en relaties.

Tags

  • #Staan

Socials

Nouryon Ajax Beeld

Ajax en Nouryon verlengen partnership tot en met 2026

Ajax en Nouryon hebben de in 2020 aangegane overeenkomst met drie jaar verlengd. Nouryon, een internationaal opererende bedrijf in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, blijft tot en met minimaal 2026 Official Supplier.

Tags

  • #Nouryon

Socials