Flitsbezorger Flink nieuwe official partner Ajax

Def Tekenfoto Flink 1420
Def Tekenfoto Flink 1420

De snelst groeiende boodschappen-bezorgservice Flink en Ajax hebben een meerjarige overeenkomst getekend. Flink is per direct onderdeel van de partnergroep van Ajax. Flink heeft de Official Partner-status en maakt zich daarnaast kenbaar als Official Grocery Delivery Partner en Official Meal Delivery Partner.

Tags

  • #Business

Socials

Flink wordt rondom wedstrijden van Ajax prominent zichtbaar, onder andere met de zogenoemde ‘in-goal boarding’. Daarnaast zal Flink op relevante momenten zoals wedstrijddagen voordelen voor fans bieden en speciale acties organiseren.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "We zijn verheugd dat Flink ervoor gekozen heeft om via een partnership met Ajax te werken aan een leidende positie in de competitieve markt van flitsbezorgers en online supermarkten."

"Flink is in maart gestart in Nederland, is nu al actief in 21 steden en is dit aantal hard aan het uitbouwen. Onze zichtbaarheid en verspreiding van fans door het hele land kan helpen bij het verder uitbouwen van hun merk en het vertellen van hun verhaal in al die gebieden."

Ambitieuze spelers
Benjamin Zagel, managing director Flink Benelux: 'Wij zijn blij met deze samenwerking met Ajax, één van de meest succesvolle clubs in Europa en de meest prestigieuze club van Nederland. Beide organisaties zijn ambitieuze spelers en we kijken ernaar uit om samen te winnen."

"Via het partnership met Ajax kunnen we heel Nederland kennis laten maken met de belofte van Flink: Verse boodschappen van hoge kwaliteit binnen tien minuten bezorgen tot aan je deur. We gaan met dit partnership niet alleen werken aan het bekendmaken van die belofte maar zullen tevens de kracht van Ajax inzetten bij alles wat we nodig hebben om onze ambities waar te maken."

Over Flink
Flink is een online supermarkt die dagverse boodschappen binnen tien minuten thuis bezorgt. Het assortiment van Flink bestaat uit meer dan 2.500 producten met kwaliteitsgarantie, voor dezelfde prijs als in de supermarkt.

Flink bezorgt via (elektrische) fietskoeriers. Het hoofdkantoor van Flink is gevestigd in Berlijn, het Nederlandse kantoor in Amsterdam. Flink is actief in 21 Nederlandse steden en heeft de ambitie om dat het komend jaar te verdubbelen en ook verder in Europa te groeien.

Gerelateerde artikelen

Cocacola1280

Coca-Cola officiële partner van Ajax

Coca-Cola European Partners en AFC Ajax hebben vandaag een partnershipovereenkomst gesloten. Hiermee wordt Coca-Cola de komende drie seizoenen Official Partner van Ajax. In dit partnership draait het om het samenbrengen van fans en hen unieke ervaringen te gaan bieden. Coca-Cola zal verschillende merken uit haar brede productportfolio van dranken presenteren met mooie activaties voor Coca-Cola Zero Sugar, het natuurlijke mineraalwater Chaudfontaine, Aquarius en Fuze Tea.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Bloxfoto2

BLOX official cryptocurrency partner Ajax

Ajax en BLOX hebben een partnershipovereenkomst getekend. Het Nederlandse bedrijf verbindt zich voor drie seizoenen aan Ajax als Official Partner. BLOX is één van de grootste aanbieders van cryptocurrencies en wil op een verantwoorde wijze met unieke aanbiedingen relevant zijn voor geïnteresseerde Ajax-fans.

Tags

  • #BLOX

Socials