Footy & The Brains met De Sanders en Keijzer

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de Ajax Vrouwen. Wat weten Kay-Lee de Sanders en Milicia Keijzer bijvoorbeeld over Daphne Koster, Tupac, de Tweede Kamer en het openbaar vervoer. We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp te maken hebben. Hoe brengen de Ajacieden het ervan af? "Ik ben niet van de politiek."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Grantweerden1920

Footy & The Brains met Grant en Weerden: 'Waarom weten we hier zoveel van?'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Chasity Grant en Ashleigh Weerden bijvoorbeeld van Nederland, Gossip Girl, Messi en Lieke Martens? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

ISABELLE EN REGINA

Footy & The Brains met Hoekstra en Van Eijk: 'Zoveel mogelijk roepen'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Isabelle Hoekstra en Regina van Eijk bijvoorbeeld van adidas, Stephanie van der Gragt of New York? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Still Spitse Halve Finale Beker

Ajax Vrouwen naar bekerfinale: 'Kijken uit naar 20 mei'

De Ajax Vrouwen hebben ten koste van Feyenoord de bekerfinale bereikt. De Rotterdammers werden na verlenging met 2-1 verslagen. "We hadden de controle over de wedstrijd: als we 2-0 of 3-0 hadden gemaakt, dan had het klaar geweest", stelde matchwinner Sherida Spitse. "Dat was niet het geval, maar we zijn erin blijven geloven en staan nu in de finale. Dat is het belangrijkste."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials