Forbs: 'Wil mezelf meer laten zien'

Carlos Forbs had met een goal en een assist een belangrijk aandeel in de 4-0-oefenzege op Sint-Truidense V.V. De buitenspeler verwacht veel van komend seizoen en de samenwerking met Francesco Farioli. "Ik denk dat hij met iedereen een plan heeft. Voor mij is het om me een betere speler te maken en meer goals en assists te maken", vertelt Forbs. "Ik wil mezelf meer laten zien."

Tags

  • #PreSeason
  • #Forbs

Socials

De aanvaller was blij dat hij weer wat minuten kon maken tegen Sint-Truidense V.V.: 4-0. Forbs speelde met een hoge intensiteit. Volgens hem was dat ook het plan van Farioli. "Dat verwacht hij in inderdaad van ons. Wij moeten op het veld doen wat hij wil."

De buitenspeler genoot na het afgelopen seizoen van een korte vakantie. Toch is hij blij dat ie weer lekker kan spelen. "Back to business. Ik kijk uit naar het komende seizoen. De voorbereiding is pittig. We werken hard. Maar ik heb er plezier in met de nieuwe technische staf. Ik heb het idee dat de coach ons terug kan brengen naar het niveau waar wij horen."

Support van de Ajax-fans
Forbs keek met veel plezier om zich heen op het complex bij OWIOS. In Oldebroek waren veel fans op het treffen met de Belgische tegenstander afgekomen. "Zij geven ons de support die we nodig hebben. Ze schreeuwen mijn naam en vragen om handtekeningen. Dat geeft een fijn gevoel."

Gerelateerde artikelen

Farioli Thumb

Farioli: 'Ik voelde een goede communicatie en energie'

Francesco Farioli stond na afloop van het gewonnen oefenduel met Sint-Truidense V.V. voor de camera. De Italiaanse oefenmeester blikt terug op zijn eerste weken in Amsterdam en de 4-0-zege op de Belgen. "Ik wil deze mentaliteit vasthouden richting de komende wedstrijden."

Tags

  • #PreSeason
  • #Farioli

Socials

HL Ajax STVV

Highlights Ajax – Sint-Truidense V.V. | Oefenzege in Oldebroek

Ajax heeft dinsdagavond de eerste oefenzege geboekt. In het Gelderse Oldebroek won de ploeg van Francesco Farioli met 4-0 van Sint-Truidense V.V. De Amsterdamse doelpunten kwamen van Jorrel Hato, Jaydon Banel, Carlos Forbs en Kenneth Taylor.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJASTVV

Socials