Gaaei wint Goal of the Month: 'Beste gevoel dat ik dit seizoen heb gehad'

Anton Gaaei is de winnaar geworden van de Lasse Schöne Trophy. Zijn magnifieke volley in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles werd verkozen tot de mooiste treffer van de maand april. "Het betekent veel voor me dat mijn teamgenoten blij voor me zijn." Goal of het Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Gaaei maakte op 4 april jongstleden op fabuleuze wijze zijn eerste treffer in het wit-rood-wit. In het thuisduel met Go Ahead Eagles poeierde de Deense vleugelverdediger een voorzet van Mika Godts tegen de touwen. "De bal lag er al in voordat ik erover na kon denken. Het is het beste gevoel dat ik dit seizoen heb gehad, zeker door alle moeilijke momenten die er waren."

Trotse teamgenoten
De Ajacied kon na zijn treffer rekenen op veel steun van zijn teamgenoten. "Ik denk omdat ze weten hoe moeilijk ik het heb gehad. Ze waren heel blij voor me en ik ga gewoon zo door. Dat betekende veel voor me", aldus de Deen.

Gaaei is vastberaden om zijn kwaliteiten volgend seizoen vaker te etaleren. "Ik wil meer laten zien, maar ik weet zeker dat ik dat in de toekomst ga doen. Natuurlijk mag men kritisch zijn als ik fouten maak, maar ik heb laten zien dat ik mentaal sterk ben en hopelijk komt er nog veel goeds."

Lasse Schöne
De trofee draagt de naam van een oud-Ajacied en landgenoot van Gaaei: Lasse Schöne. "Hij is een legende hier bij Ajax", stelt de verdediger. "Hij heeft prachtige goals gemaakt en veel wedstrijden gespeeld. Ik heb met hem gepraat toen we tegen NEC speelden en hij wenst mij ook het beste. Ik ben heel blij dat ik de Lasse Schöne Trophy heb gewonnen."

 

Gerelateerde artikelen

Goal Of The Month Thumb

Goal of the Month | Gaaei, Konadu, Eckmeyer, Ouazane, Leuchter, Vos

April zit er bijna op. Dat betekent dat er weer gestemd mag worden op de Goal of the Month. Welk doelpunt vonden jullie de mooiste van de afgelopen maand? Ga je voor de knal van Anton Gaaei, het afstandsschot van Zakaria Ouazane of de mooie teamgoal van Romée Leuchter? Onze Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM

Socials

Fitz Jim GOTM

Fitz-Jim wint Goal of the Month: 'Ik voelde het moment'

Kian Fitz-Jim is de winnaar geworden van de Lasse Schöne Trophy. Zijn fraaie treffer op bezoek bij ADO Den Haag werd verkozen tot het mooiste doelpunt van de maand maart. "De laatste tijd train ik er veel op." Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Stillkoning1920

De Koning wint Goal of the Month: 'Kan goed combineren met Abdellah'

Tim de Koning is de winnaar van de Lasse Schöne Trophy van de maand februari. Zijn prachtige treffer tegen FC Utrecht O15 kreeg de meeste stemmen. Samen met ploeggenoot Abdellah Ouazane, die de assist verzorgde, verscheen het Ajax-talent voor de camera. "Ik denk dat ik de trofee een plekje op mijn slaapkamer geef, zodat ik hem goed kan zien."

Tags

  • #GOTM

Socials