Gelijkspel en onderbroken wedstrijd op oefendag Ajax Vrouwen

2020 07 29 Training Ajax Vrouwen 259
2020 07 29 Training Ajax Vrouwen 259

Een mix van spelers van Ajax Vrouwen en het talententeam heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen VV Alkmaar. De 2e oefenwedstrijd van de dag, die tegen de dames van SG Essen Schönebeck, werd door het stevige onweer bij een 0-0 tussenstand gestaakt.

Tags

  • #Ajax Vrouwen
  • #PreSeason

Socials

In de eerste helft van het duel met VV Alkmaar kwam Ajax op voorsprong via Nikita Tromp, die in het strafschopgebied haar directe tegenstander knap uitkapte en met links doel trof. Het 1e bedrijf, waarin Ajax domineerde, leverde nog een aantal kansjes op, die door de Alkmaar-keepster onschadelijk werden gemaakt.

Kort na rust verdubbelde Manique de Vette met een prachtige goal de score. Na slordig balverlies van de Alkmaarders joeg ze de bal hoog in de hoek. Daarna sloeg de wedstrijd echter om. Door 2 doelpunten uit corners kwamen de bezoekers langszij. Zo eindigde het oefenduel in 2-2.

Opstelling Ajax Vrouwen tegen VV Alkmaar:

Dinkla; Van Diemen, De Sanders, Van den Heuvel, Bandau; Sabajo, Van Gool, Zeeman; De Vette, Tromp, Hoekstra

Ingevallen: Bouzerrade, Van der Werf

Tags

  • #Ajax Vrouwen
  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Whatsapp Image 2020 08 07 At 09.41.11

Ajax Vrouwen openen seizoen tegen FC Twente

Het seizoen 2020/2021 van de Eredivisie Vrouwen start op zondag 6 september om 12.15 uur. Ajax Vrouwen nemen het in de openingswedstrijd van de competitie dan thuis op tegen FC Twente.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen verliezen in oefenduel van effectief AC Milan

De Ajax Vrouwen hebben in een oefenduel met 0-5 verloren van AC Milan. In een bloedheet Amsterdam toonden de Italiaanse vrouwen zich effectiever dan de Ajax Vrouwen. International Stefanie van der Gragt maakte haar rentree bij het team van Danny Schenkel na 2 seizoenen bij FC Barcelona te hebben gespeeld.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl