Georges Mikautadze op huurbasis naar FC Metz

Mikautadze1920
Mikautadze1920

Ajax, FC Metz en Georges Mikautadze hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van de speler aan de Franse club. De verhuur is per direct en heeft een looptijd van een half seizoen, tot en met 30 juni 2024. In de verhuur is ook een optie tot koop opgenomen voor FC Metz. Het contract van de 23-jarige aanvaller loopt bij Ajax nog tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze (Lyon, 31 oktober 2000) kwam deze zomer over van de Franse club die hem nu op huurbasis terug heeft gehaald. Bij Ajax maakte de Georgisch international op 3 september 2023 zijn debuut tijdens de wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax (0-0). Tot nu toe kwam Mikautadze negen keer in actie in de hoofdmacht van Ajax.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Gerelateerde artikelen

Mikautadze Header Pb 1920

Ajax contracteert Georges Mikautadze

Ajax, FC Metz en Georges Mikautadze hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de aanvaller naar Ajax. De in Frankrijk geboren Georgiër tekent in Amsterdam een contract tot en met 30 juni 2028. Ajax betaalt een transfersom van ruim € 16 miljoen aan FC Metz, dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot ruim € 19 miljoen.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze Header Stats 1920

Behind the scenes | Mikautadze is Ajacied

Mikautadze mag zich officieel Ajacied noemen. De aanvaller uit Georgië doorliep de medische keuring, maakte kennis met het stadion, tekende zijn contract en gaf zijn eerste interview. Wij waren erbij.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze Header Interview 1920

Mikautadze: 'Iedereen weet wat de naam Ajax betekent'

De nieuwe aanwinst Georges Mikautadze is blij met zijn overgang naar Amsterdam. De aanvaller is duidelijk: "Ik heb geen seconde getwijfeld." Ook directeur voetbalzaken Sven Mislintat is in zijn nopjes met de nieuweling. "Hij kan op alle posities in de voorhoede spelen."

Tags

  • #Mikautadze

Socials