Gerry Hamstra verlaat Ajax

Hamstra 1280
Hamstra 1280

Gerry Hamstra verlaat Ajax per maandag 3 april 2023. De technisch manager is sinds 1 april 2021 werkzaam bij de club, zijn overeenkomst met Ajax liep door tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Hamstra

Socials

Hamstra: "Het is mijn streven om technisch directeur te zijn en hiermee eindverantwoordelijk en die optie is er niet bij Ajax. Dat is voor mij de aanleiding om te besluiten eerder te vertrekken. Ik wil dan ook iedereen bij Ajax bedanken voor de samenwerking en ik hoop dat de club het seizoen succesvol afsluit."

Edwin van der Sar: "Toen Gerry twee jaar geleden naar Ajax kwam was dat om nauw samen te werken met Marc Overmars en een deel van zijn werk bij de jeugd, Jong Ajax en de scouting over te nemen. Na het vertrek van Marc werd hij samen met Klaas Jan Huntelaar medeverantwoordelijk voor het technisch management. Wij hebben Gerry aangegeven dat we dat anders gaan organiseren. Wij hebben begrip voor zijn keuze en willen hem bedanken voor zijn inzet."

Gerelateerde artikelen

Brobbey1280

Samenvatting Go Ahead Eagles – Ajax

Ajax is niet goed uit de interlandbreak gekomen. De ploeg van John Heitinga bleef steken op een doelpuntloos gelijkspel in Deventer tegen Go Ahead Eagles: 0-0. Mohammed Kudus leek Ajax in de eerste helft nog wel op 0-1 te zetten, maar zijn kopgoal werd afgekeurd. Ook de VAR greep niet in.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Cruijff1280

Succesvolle Cruyff Legacy 14K in voorjaarszon

Van Johan Cruijff zijn talrijke inspirerende oneliners bekend. Zowel op sportief als maatschappelijk vlak. “Als je iets kan doen voor een ander, dan moet je dat doen”, is er ook zo één. In dat licht kan ook de Cruyff Legacy 14K worden beschouwd. Ook op zondag 2 april liepen duizenden deelnemers zich geheel in de geest van de legendarische nummer 14 weer in het zweet voor het jaarlijkse hardloopevent met start en finish in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Klaassen GAE 1920

Ajax en Go Ahead Eagles delen de punten

Ajax is opnieuw niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Eerder dit seizoen speelde Ajax in de Johan Cruijff ArenA ook al gelijk tegen de ploeg uit Deventer. Toen werd het 1-1. Nu eindigde het treffen met de ploeg uit Deventer in 0-0.

Tags

  • #GAEAJA

Socials