Goal of the Month | Bergwijn, Kudus, Agougil, Boerhout en Hlynsson

Wat vond jij de mooiste treffer van de maand september? Het afstandsschot van Steven Bergwijn, de pegel van Mohammed Kudus op Anfield, de heerlijke vrije trap van Oualid Agougil of toch een andere Ajacied? De Goal of the Month is powered by Curaçao.

• #GoaloftheMonth

Als je stemt, maak je kans op een gesigneerd shirt van de winnaar van de verkiezing.

• Kristian Hlynsson | PEC Zwolle – Jong Ajax

De stembussen sluiten maandagavond 3 oktober om 23:59 uur. Stemmen kan via onderstaande button.

Stem nu

Hlynsson1280

Highlights PEC Zwolle - Jong Ajax | Prachtgoal Hlynsson

Ondanks het feit dat PEC Zwolle zo'n tachtig minuten lang met tien man speelde, kwam Jong Ajax vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie niet verder dan een 1-1-gelijkspel in Overijssel. De thuisploeg kwam met een man minder eerst op voorsprong, maar met een weergaloze treffer redde Kristian Hlynsson nog een punt voor Jong Ajax.