Highlights PEC Zwolle - Jong Ajax | Prachtgoal Hlynsson

Ondanks het feit dat PEC Zwolle zo'n tachtig minuten lang met tien man speelde, kwam Jong Ajax vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie niet verder dan een 1-1-gelijkspel in Overijssel. De thuisploeg kwam met een man minder eerst op voorsprong, maar met een weergaloze treffer redde Kristian Hlynsson nog een punt voor Jong Ajax.

Warmerdam 1280

Verslag | Jong Ajax wint ook niet van tien Zwollenaren

Jong Ajax wacht nog altijd op de eerste uitoverwinning van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van John Heitinga speelde met 1-1 gelijk tegen koploper PEC Zwolle. De thuisploeg speelde wel ongeveer tachtig minuten met tien man na een rode kaart van doelman Schendelaar.