Goal of the Month | Rensch eindstation van prachtige teamgoal

Devyne Rensch is de winnaar geworden van de Goal of the Month in de maand mei. De verdediger van Ajax kreeg qua aantal stemmen de voorkeur boven Mohammed Kudus en Eshly Bakker van de Ajax Vrouwen. De Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Voor de verdediger was zijn 1-0 tegen VVV-Venlo zijn derde treffer van het Eredivisie-seizoen. Hij maakte zijn eerste goal voor Ajax in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag en was ook trefzeker in de kampioenswedstrijd tegen FC Emmen.

De achttienjarige Ajacied volgt Sébastien Haller op. Die won in de maand april de Lasse Schöne Trophy met zijn treffer tegen RKC Waalwijk.

Jong Oranje
Rensch is momenteel met Jong Oranje actief op het EK O21. Donderdagavond staan de Nederlandse talenten in de halve finale tegen Jong Duitsland. Dat duel begint om 21:00 uur.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudusjuichen

Highlights Ajax – VVV-Venlo l Opnieuw stoïcijns in ondertal

Het seizoen 2020/2021 nadert zijn einde. Op Hemelvaartsdag speelde Ajax zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen VVV-Venlo. De Ajacieden zegevierden, ondanks een rode kaart van Kenneth Taylor met 3-1 en bezegelden daarmee het lot van de Limburgers.

Tags

  • #AJAVVV

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl